Vezető készítményünk, az Avemar 1998 óta kapható világszerte. Dr. Hidvégi Máté találmányát kunfehértói gyógyszergyárunk állítja elő. Az Avemar aktív összetevője a fermentált búzacsíra-kivonat, amely válogatott minőségű búzacsíra biotechnológiai átalakításával készül. A rákbetegek kiegészítő terápiájában betöltött, különleges szerepét több mint 150 nemzetközi kutatás támasztja alá.

Az Avemar rákbetegeknek javasolt, fermentált-búzacsíra kivonatot tartalmazó készítmény, amely tabletta és italpor formában, recept nélkül kapható a patikákban. Az Avemar gyártása folyamatos ellenőrzés mellett, gyógyszergyári körülmények között, szigorú minőségbiztosítási protokoll betartásával történik.

Feltalálója Dr. Hidvégi Máté, aki a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert kutatásai alapján alkotta meg forradalmi készítményét 1998-ban. Az Avemart azóta a világ számos országában folyamatosan alkalmazzák daganatos betegek kiegészítő terápiájában, Dr Hidvégi pedig a rákkutatásban szerzett érdemeiért Köztársasági Elnöki aranyéremben részesült.

Az Avemar napi fogyasztása minden rosszindulatú daganat típusnál, így többek között mellrák, prosztatarák, tüdőrák, bőrrák és gyomorrák esetén is ajánlott, a diagnózis legelső pillanatától. Tápértéke alacsony, kedvező tulajdonságai az egyedi eljárással fermentált búzacsíra-kivonatnak köszönhetők.

További információért kérjük, látogassa meg az Avemar hivatalos magyar nyelvű honlapját, vagy forduljon kollégáinkhoz.

Az Immunovet fermentált búzacsíra-kivonatot tartalmazó, szabadalmaztatott biotechnológiai eljárással készülő étrend-kiegészítő készítmény állatok részére. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy immunstimuláns, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása révén az Immunovet segíti az állatok egészségének megőrzését, valamint gyorsabb gyógyulását. Magyar világmárka, amely tabletta és granulátum formában kapható a világ számos országában. Állatorvosok, gazdik, tenyésztők és állatkertek egyaránt sikerrel alkalmazzák.

Az Immunovet előnyei kutyák, lovak, macskák és kisemlősök számára:

 • Immunstimuláns hatás
 • Gyulladáscsökkentő hatás
 • Antioxidáns hatás
 • Támogatja az egészséges élettani állapot fenntartását
 • Jobb minőségű szőrzet
 • Bundával és bőrrel összefüggő tünetek (szőrhullás, viszketés, fülgyulladás) enyhülése
 • Fokozott aktivitás (többszöri játék, dinamikusabb mozgás, kevesebb alvás)
 • Jobb étvágy, egészséges testtömeg elérése
 • Segít a stresszhelyzetben
 • Támogat a legyengült állapotban
 • Pozitív hatású a bélhámsejtek integritására. Támogatja a bélcsatorna természetes védelmi funkciójának támogatása (táplálékkal felvett káros anyagokkal szembeni védekezés)

További információért kérjük, látogassa meg az Immunovet hivatalos oldalát.

Minőség mindenek előtt

Minőségellenőrzési folyamataink maradéktalanul megfelelnek a nemzetközi ISO 9001: 2015 szabvány követelményeinek.