Hírek

Új Avemar granulátum D-vitaminnal és stevia édesítőszerrel!

2018. március 20-tól Avemar italporunk megújult, a korábban forgalmazott készítmény az eddig ismert formájában kivezetésre került.

Helyette egy korszerűbb, összetételében a daganatos betegek D-vitamin hiányos állapotához igazított új termék került bevezetésre.

Az új készítmény az Avemar granulátum D-vitaminnal, stevia édesítőszerrel nevet viseli és 1600 Nemzetközi Egység D-vitamint tartalmaz tasakonként.

Teljes cikk

Kiváló Üzleti Márka-díj a Biropharma Kft.-nek és Kiváló Fogyasztói Márka-díj az Avemarnak!

A MagyarBrands Program 2010 óta díjaz magyar vonatkozású, kiváló márkákat; célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre.

A szakértői zsűri 2016-ban immáron hetedik alkalommal jutalmaz meg olyan termékeket, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is, ebben az évben először kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában jutalmazta résztvevőit.

 

Teljes cikk

Közös úton egy közös célért

A Biropharma Kft. évek óta támogatója egy nagyszerű kezdeményezésnek, egy lelkes és kitartó hölgyekből álló csoportnak.

Teljes cikk

Superbrands-díj a Biropharmának

Tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjakat a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága, 2015-ben a díjazottak között szerepelt a Biropharma Kft. is.

Teljes cikk

A minőség mindenek előtt

2015 márciusában az SGS (a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete) az esedékes megújító audit eredményeképpen újabb 3 évre tanúsította, hogy a Biropharma Kft. minőségirányítási rendszere gyártási, minőségellenőrzési folyamatai maradéktalanul megfelelnek a nemzetközi ISO 9001: 2008 szabvány követelményeinek.

Teljes cikk

Teljes az Avemar termékcsalád

2014. áprilistól új csomagolásban és megújult tartalommal vásárolható meg a legújabb Avemar készítmény, a fagyasztva szárítással (liofilizálás) készülő Avemar liofilizátum. A korszerű technológiának köszönhetően, az adalék és vivőanyagoktól mentes fermentált búzacsíra-kivonat a Biropharma kunfehértói üzemében készül és kerül csomagolásra. Az liofilizátum is megvásárolható a gyógyszertárakban, az Avemar Információs Pontokban vagy megrendelhető az Avemar Webshopban.

Teljes cikk

Európa legnagyobb szakmai kiállításán az Avemar

2013. május 14. és 16. között került megrendezésre Genfben a Vitafoods Europe 2013 szakmai rendezvény. 40 ország több mint 600 kiállítója vett részt - köztük első alkalommal a Biropharma Kft. - a világ egyik legjelentősebb étrend-kiegészítőkkel, funkcionális élelmiszerekkel, italokkal, ezek összetevőivel, alapanyagaival és nutrikozmetikai termékekkel foglalkozó kiállításán. A szakmai közönség nagy érdeklődéssel fogadta a világszinten egyedülálló Avemar termékcsaládunkat. Bízunk benne, hogy a létrejövő új együttműködések és megállapodások után további országokban válik a fermentált búzacsíra kivonat az onkológiai kezelések elfogadott kiegészítőjévé.

Teljes cikk

Avemar granulátum Spanyolországban

A díjnyertes Avemar granulátum felkerült a Spanyolországban kedvelt és neves VITAE gyógytermékeket, étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég kínálatába, így már számos gyógyszertárban, üzletben, webáruházban megvásárolható és megrendelhető.

Teljes cikk

Interjú dr. Hoffmann Artúr főorvossal

Az Avemart gyártó Biropharma Kft. munkatársai, az onkológusokkal karöltve azt a nézetet képviselik, hogy a rák gyógyítható, ha időben fordulnak a betegek orvoshoz és együttműködnek a kezelés során.

A Négy évszak patikája 2012. nyári számában nyilatkozott orvosszakértőnk a daganatos betegségek szupportív terápiájával kapcsolatosan.

Az interjú itt letölthető és elolvasható »

Teljes cikk

Folytatódnak karitatív programjaink

Az Avemar gyártója és forgalmazója, a Biropharma Kft. mindig fontosnak tartotta az arra érdemes civil szervezetek és kezdeményezések támogatását, így évek óta partnerünk a Magyar Rákellenes Liga Betegszolgálata, a Máltai Szeretetszolgálat, a Százszorszép Hastánc Klub, a Daganatok.hu portál vagy a mindenki számára elérhető ingyenes orvosi és dietetikai tanácsadás szolgáltatás az Avemar Információs Központban.

Teljes cikk

A világon elismert az Avemar rákellenes hatása

A Mood üzleti magazin 2012. márciusi számában ezzel a címmel jelent meg interjú dr. Erdős Attilával, a Biropharma Kft. ügyvezetőjével az Avemar jelenéről és jövőjéről.

 

Teljes cikk

Avemar: amerikai és német elismerés

Az egyik legnagyobb amerikai internetes újságban (The Huffington Post) jelent meg David L. Katz, a Yale Egyetem betegségmegelőzési kutatóközpontjának alapító orvosigazgatójának írása, amelynek összefoglalója az Origo-n is elolvasható.

Teljes cikk