Superbrands-díj a Biropharmának

Tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjakat a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága, 2015-ben a díjazottak között szerepelt a Biropharma Kft. is.

A Magyarországon 2004 óta működő Superbrands program az évek során a marketing kommunikációs szakma és a nagyközönség számára is egy elismert értékelési rendszerré nőtte ki magát, díjazottai egyaránt sikeres és elismert márkák.

A Biropharma Kft. kunfehértói telephelyén 1986 óta folyik növényi hatóanyagok, gyógytermékek és étrend-kiegészítő készítmények gyártása. Magyarországon elsőként itt állítottak üzembe növényi hatóanyagok kinyerésére, koncentrálására, biológiai átalakítására, szárítására és formulálására alkalmas technológiai sorokat, a telephely ma már kft.-ként, közel 60 alkalmazottal működik sikerrel.

Az üzem az elmúlt években számos saját készítmény önálló kifejlesztése mellett, több, jelentős magyar technológiai újítás, találmány üzemesítésével olyan értékes szakmai tapasztalatokra tett szert, amelyek révén előkelő rangot vívott ki magának az üzletágban és nyerte el a szakma és a nagyközönség elismerését.

Már 1998-ban itthon és külföldön egyaránt ismertté váltak a különféle előállított termékei, különös tekintettel a világszerte is elismert Avemar termékcsaládra.

A cég a kezdetektől a természetes gyógyhatású készítmények megismertetését tűzte ki céljául és napjainkban is fontosnak tartja a naturális gyógymódok népszerűsítését, a betegségek megelőzésének előmozdítását.

További információk:

Cím: Biropharma Kft., 6413 Kunfehértó, IV. körzet 6.
Postacím: Biropharma Kft., 6413 Kunfehértó, Pf. 12.
Telefon: +36-77-407-658
Telefax: +36-77-407-659

Web: www.biropharma.hu
E-mail: office.biropharma@biropharma.hu