Kiváló Üzleti Márka-díj a Biropharma Kft.-nek és Kiváló Fogyasztói Márka-díj az Avemarnak!

A MagyarBrands Program 2010 óta díjaz magyar vonatkozású, kiváló márkákat; célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre.

A szakértői zsűri 2016-ban immáron hetedik alkalommal jutalmaz meg olyan termékeket, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is, ebben az évben először kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában jutalmazta résztvevőit.

 

 

A Magyar Brands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság választása, valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) egészít ki.

A bizottság 2016-ban Kiváló Üzleti Márka kategóriában a Biropharma Kft.-t, Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában az Avemar termékeket is díjazta.

A Biropharma Kft. kunfehértói telephelyén 1986 óta folyik növényi hatóanyagok, gyógytermékek és étrend-kiegészítő készítmények gyártása. Magyarországon elsőként itt állítottak üzembe növényi hatóanyagok kinyerésére, koncentrálására, biológiai átalakítására, szárítására és formulálására alkalmas technológiai sorokat, a telephely ma már kft.-ként, közel 60 alkalmazottal működik sikerrel.

Az üzem az elmúlt években számos saját készítmény önálló kifejlesztése mellett, több, jelentős magyar technológiai újítás, találmány üzemesítésével olyan értékes szakmai tapasztalatokra tett szert, amelyek révén előkelő rangot vívott ki magának az üzletágban és nyerte el a szakma és a nagyközönség elismerését.

Már 1998-ban itthon és külföldön egyaránt ismertté váltak a különféle előállított termékei, különös tekintettel a világszerte is elismert Avemar termékcsaládra.

A cég a kezdetektől a természetes gyógyhatású készítmények megismertetését tűzte ki céljául és napjainkban is fontosnak tartja a naturális gyógymódok népszerűsítését, a betegségek megelőzésének előmozdítását.

 

További információk:
Cím: Biropharma Kft., 6413 Kunfehértó, IV. körzet 6.
Postacím: Biropharma Kft., 6413 Kunfehértó, Pf. 12.
Telefon: +36-77-407-658
Telefax: +36-77-407-659