Folytatódnak karitatív programjaink

SZERVEZETEK TÁMOGATÁSA

Évről évre jelentős terméktámogatásban részesítjük a Magyar Rákkellenes Ligát, annak Betegszolgálatát, valamint támogatjuk készítményünkkel a Máltai Szeretetszolgálat és a Fővárosi Szociális Közalapítvány munkáját is.

EGY VILÁGON EGYEDÜLÁLLÓ KLUB TÁMOGATÁSA

Kezdetektől részt vállalunk a Százszorszép Hastánc Klub életében, amely tagjai olyan daganatos betegségben szenvedő, és a súlyos kórt leküzdő hölgyek, akik e nem mindennapi terápia segítségével szeretnék visszanyerni önbizalmukat.

ONKOLÓGIAI ESEMÉNYEK TÁMOGATÁSA

Évek óta kiállítói részvételünkkel és hirdetéseinkkel támogatjuk, szponzoráljuk az onkológiai szakma eseményeit, konferenciáit és kiadványait.

BETEGTÁJÉKOZTATÁS TÁMOGATÁSA

Kiemelten fontosnak és hiánypótlónak tartjuk továbbra is, hogy a daganatos betegségben érintettek megfelelő információhoz jussanak a betegségükről és lehetőségeikről, ezért több éves együttműködési megállapodás keretén belül szponzoráljuk a Daganatok.hu portált.

Az Országos Onkológiai Intézettel szemben lévő Avemar Információs Központban ingyenes orvosi és dietetikai tanácsadással állunk a hozzánk forduló betegek szolgálatában.